Vprašanja

Ne. Lahko ste popolnoma brez skrbi. Podjetje Avto Debevc (AC DEBEVC) s svojo mehanično delavnico nudi doživljensko jamstvo na lastno delov in enoletno garancijo na vse vgrajene tovarniško enakovredne dele. Razpolagamo s certifikati dobaviteljev, da deli ustrezajo vašemu vozilu. Z rednim in dokazljivim servisiranjem pa vaše vozilo ne izgubi nobene tovarniške garancije.
Da. Pri nas kupljeno novo vozilo je enakovredno in nosi vse enake zakonske garancijske in jamstvene značilnosti kot nova vozila kupljena pri pooblaščenem prodajalcu.
- Ugodna konkurenčna cena.
- Ugodni in raznoliki pogoji financiranja in zavarovanja vozil.
- Ugodna in konkurenčna ponudba vseh poprodajnih oz. servisnih storitev.
- Smo podjetje z 35letno tradicijo delovanja v avtomobilski panogi.
- Zelo izkušena prodajna in servisna ekipa sodelavcev.
- Individualni odnos do strank.
- Dostopnost direktorja/lastnika podjetja.
Naša skupina podjetij (Avto Debevc, Sixt SLO, Sixt HR, Smatros,...) kupi letno na slovenskem in hrvaškem trgu preko 1500 novih vozil različnih proizvajalcev. Tako smo s cenami in ponudbo na novih vozilih na trgu lahko konkurenčni praktično pri vsaki znamki.
Da. Naša servisna delavnica kvalitetno vzdržuje vaše vozilo po vseh normativih proizvajalca.
Najprej poskrbimo za lastno varnost in če se le da, se s soudeleženim dogovorimo za umik vozil s cestišča oz ustrezno zavarujemo kraj nesreče. Nato izpolnimo evropkso poročilo o prometni nezgodi. V primeru nevoznega vozila pokličemo vlečno službo (priporočamo asistenco zavarovalnice ali jamstva mobilnosti), nato pa vozilo prepeljemo (ali z lastno močjo ali z vlečno službo) na servis, kjer poskrbimo za cenitev in kvalitetno popravilo vašega vozila.
Na našem servisu vam z veseljem preverimo delovanje vaše klimatske naprave. Z posebno okolju prijazno metodo hitro ugotovimo netesnost sistema klimatske naprave, v primeru da iamate občutek da moč hlajenja ni zadostna, pa vam dopolnimo hladilni plin in preverimo ter po potrebni zamenjamo tki »filter za klimo« oz protiprašni čistilec.

Kontaktirajte nas

Gorenjska c. 13, 1234 Mengeš, Slovenija
+386 1 7230 330