Operativni najem vozil

Če za svoje potrebe potrebujete vozilo za daljše obdobje, ali pa so Vaše potrebe po njem prerasle klasične kratkoročne najeme je to gotovo popolna rešitev. SIXT Slovenija poleg storitev kratkoročnega najema ponuja tudi operativni najem vozil. Ena najbolj konkurenčnih ponudb za tovrstne storitve ima tudi dodatne prednosti, ki jih lahko ponudi le tako zanesljiv partner kot je mednarodna družba SIXT.

Komu je operativni najem namenjen?

  • Vsem, ki potrebujejo za svoje ali poslovne potrebe vozilo in si ob tem želijo imeti čim manj nepredvidenih stroškov, komplikacij, težav in skrbi.
  • Podjetjem, ki ne želijo kupiti vozil in imeti voznega parka in pripadajočih težav z vzdrževanjem.
  • Tistim, ki si ne morejo privoščiti nekajdnevne izgube vozila zaradi okvare ali poškodbe.
  • Vsem, ki želijo skozi tovrstno obliko prihraniti denar.
  • Hitro rastočim podjetjem, ki rasti primerno lahko načrtujejo potrebe po novih vozilih brez takojšnih velikih izdatkov, ki jih prinaša nakup.

Operativni najem je ena od uspešnih rešitev za podjetja, saj Vam na ta način ostaja več prostega kapitala za naložbe ali tekoče poslovanje; poleg tega se obravnava kot strošek in zmanjšuje davčno osnovo pri obračunu davka.

Kaj je operativni najem?

Je najem novega vozila po Vašem izboru, za določeno obdobje (12, 24, 36, 48, 60 in 72 mesecev). Ob sklenitvi pogodbe se določijo pogodbene obveznosti: vzdrževanje vozila skupaj s sezonskimi stroški, stroški njema in zavarovanj, končna cena vozila po poteku najemne pogodbe. Vozilo je last SIXT-a, prav tako pa SIXT krije stroške vzdrževanja ter ostalih posegov na vozilu. V primeru okvare ali poškodbe Vam za obdobje popravila pripada nadomestno vozilo, po izteku pogodbe pa se lahko sklene nova.

Kontaktirajte nas

Gorenjska c. 13, 1234 Mengeš, Slovenija
+386 1 7230 330